Wednesday, May 23, 2007

May I Ask You A Question?

"Λατρέυω το σκουώς!!"

Τη θυμάστε την διαφήμηση?? Αν όχι είστε πολύ νέοι και άν ναί σας πήραν τα χρονάκια έτσι?? Καιρός να προσθέσετε την κάρτα κάποιου πλαστικού χειρούργου στο μπλοκάκι με τις στοιβαγμένες κάρτες των γιατρών...
Βασικά αυτή η διαφήμηση πρέπει να έιναι η πιό πετυχημένη απο όλες τις ελληνικές διαφημήσεις, (μετά αφαλώς την αθλιότητα -διαβάζεται τραγουδιστά- "Μπάτισταααας") αφού όποτε θέλω να τονίσω πως κάτι μου αρέσει σε εξωφρενικό βαθμό, η πρώτη φράση που φτάνει την άκρη της γλώσσας παραγκωνίζοντας οποιαδήποτε άλλη πρόταση, είναι η παραπάνω άθλια ατάκα! Αμέσως στο μυαλό μου παίρνει ζωή η γκριζωπή αστεία καρικατούρα ενός ιδρωμένου "εταιρικού στελέχους" που με "πλαστικό" πάθος προσπαθεί να μας πείσει πως λατρεύει το σκουώς, προκειμένου να καταλήξει σε μία διαφήμηση οδοντόπαστας (αν δεν κάνω λάθος...).
(Τελικά ίσως και να μήν ήταν τόσο πετυχημένη διαφήμηση γιατί προφανώς ο καταναλώτής αντί να εστιάσει στο προϊόν εστίαζε στην ατάκα...)

Anyway ... "λατρεύω το σκουώς"... αυτή η ατάκα αναδύεται και εξωστρακίζεται απο ακρη σε ακρη στα τοιχώματα του εγκεφάλου μου κάνωντας το μυαλό μου να κουδουνίζει κάθε φορά που βρίσκω πρόσφορο έδαφος να "τσακίσω" τα comments κάποιου ανυποψίαστου blogger! Σύμφωνα με ορισμένους, αυτός είναι και ο ορισμός του spamming, ενός χαρακτηρισμού που σθεναρά αποποιούμαι κι ας φέρω ευκρινώς τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του...
Όχι!!
Σπάμερ δεν έιμαι και μπορώ να το αποδείξω... και θα το αποδείξω κι όλας και ας μήν ξεκίνησα το πόστ με αυτό το σκοπό... αλλά έτσι είμαι εγώ (και ούτε μπορώ κι ούτε θέλω να αλλάξω-άθλιο-τραγούδι-)... ποτέ δεν προγραμματίζω μέσα σε στενά περιθώρια. Θέτω τους στόχους και ξεκινώ την διαδρομή. Και άν στην πορεία κάνω και καμία παράκαμψη, δεν χάθηκε ο κόσμος, απλά εμπλουτίζεται η διαδρομή με εμπειρίες που την κάνουν πιό ενδιαφέρουσα με αποτέλεσμα να χαράσσονται οι αναμνήσεις ακόμα πιό βαθιά μες στο μυαλό μου (ναί έχω και απο αυτό... εκανα μεταμόσχευση πρίν κανα μήνα και αν και βαραίνει λίγο το κεφάλι, το συναίσθημα αξίζει την εμπειρία. Όσοι δεν έχετε βάλει ακόμα να βάλετε)!


Tο μυαλό του downhill... διακρίνεται το διογκωνμένο κέντρο Spamming



Λοιπον...γιατί δεν είμαι σπάμερ!! Μα γιατί μου λείπει ένα βασικό χαρακτηριστίκό... μάλλον 2 βασικά χαρακτηριστικά...
το βασικό χαρακτηριστικό είναι οτι μπορεί να κατακλύζω κομμεντς με ασυναρτησίες αλλά όταν μου ζητηθεί να σταματήσω ή οταν δώ οτι ο κάτοχος του μπλόγκ δεν το διασκεδάζει θα σταματήσω... το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι οτι εγώ δεν διαφημίζω τίποτα.... Εντάξει, κάποιοι μπορεί να πουν οτι διαφημίζω το μπλόγκ μου πράγμα που δεν ισχύει και μόνο λόγω αισθήματος δικαίου θα υποβιβάσω στο μισό την αξία του χαρακτηριστικού αυτού. Οπότε δεν είμαι σπάμερ για 1,5 λόγους.

Λοιπόν, χθές το απόγευμα για κάποιο λόγο που δεν μπορούσα να καταλάβω υπήρχε ένας ηλεκτρισμός στη ατμόσφαιρα...κάτι μαγικό! Έτσι αποφάσισα οτι οι τέσσερις τοίχοι ενός σπιτιού δεν μου αρμοζουν και πήρα τους δρόμους αφήνωντας τον προορισμό μου στα χέρια της τύχης... Πρώτα πήγα μία βόλτα απο το παράνομο e-gomenaki μου αλλά μετά απο αυτό που πέρασε προχθές δεν άνοιγε τα παραθυρόφυλλα... Κρίμα γιατί της είχα πάρει και δώρο, ένα σπρέϋ πιπεριού (για αυτοάμυνα)-που κάνει και πολύ καλό μπαχαρικό για μπιφτέκια-, χειροπέδες, δερμάτινα και ζαρτιέρες (για άλλες χρήσεις)...
Μετά έψαξα να βρώ το κολοκύθι που φημολογείται οτι είναι και γαμώ τα γκομενάκια, αλλά είχε βρέξει και τα χωράφια ήταν τίγκα στην λάσπη... είχα χάσει και τις κυνηγετικές μου μπότες μαζί με το τζιπάκι στο τελευταίο σκηνοθετημένο ατύχημα που είχα οργανώσει για να ξεφορτωθώ την κάργια απο τον προηγούμενο γάμο μου και έεεετσι...κόλωσα! Την Τανίλα όσο και αν έψαξα τις γεωγραφικες συντεταγμένες που μου προσδιόρισε (καπου εδώ) δεν μπόρεσα να την βρώ...

τελικά πέρασα το βράδι μου παρέα με κάτι αγγλιδάκια που με προσκαλέσανε σε έναν αγώνα... όχι σε αυτά τα 5χ5 που ξέρετε... σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων... και έβαλα και κάτι γκολάκια και όλοι οι θεατές πανηγυρίζανε... στο τέλος είχανε και μία ωραία εκδήλωση οπου σήκωσα ένα κύπελο ενώ οι θεατές ζητωκρύγαζαν κάτι που ακούγονταν σαν "Champions League"


O Downhill σκοράρει...



...μετά ξύπνησα και είχε ξημερώσει...

Με τιμά το γεγονός οτι ήμουν ο μοναδικός έλληνας που δεν ήξερε οτι η Ελλάδα φιλοξενεί τον τελικό του Champions League???

10 comments:

Downhill.... said...

(Φυσικά όλα τα αναπάντητα σχόλια του προηγούμενου πόστ έχουν απαντηθεί....)

Lex_Luthor06 said...

1 Μαλάκα δεν ξέρω αν ειναι κάποια σατανικη συμπτωση αλλά 7 με 8 παιζω σκουως σημερα. Αληθεια.

2 Δεν εισαι σπάμερ για 2 λογους. Μην κοβεις τον μισο λογο. Αν εκανες διαφημιση του μπλογκ σου θα έκανε απο ενα σχολιο σε 600 μπλογκ. Εσυ ομως κάνεις απο 100 σχόλια σε 6 μπλογκς. (Εκτος αν δεν το εχεις σκεφτει οποτε ο εγκεφαλος που σου μεταμοσχεύσανε ειναι ελλατωματικος).

3 Σου εχω πει οτι η satya , η τανιλα και το καλοκυθι θα σε καταστρέψουν (οτι εχει απομεινει τελος πάντων)


4 Αυτες οι διαφημησεις μπορουν να σε τρελλανουν. Εγω ακομα ξυπνάω ιδρωμενος με την εικονα του Αναστοπουλου που σαπουνιζει το τριχωτο του στερνο να με στοιχιωνει.

Fight Back said...

μου φαινεται η απουσια μου απο το βλογινγ σου εχει βγει σε καλο αφου γραφεις γαμω τα ποστακια τελευταια.

επισης παρατηρω πως ο λεξλουθορ πεταξε 500 λεξεις κομμεντ, κατι που δεν εχει ξανακανει ποτε σε κανεναν, οποτε προσεχε γιατι ακουω πως ειναι stalker και αμα γινει ο μεγαλυτερος φαν σου μπορει να σε σκοτωσει μια μερα οπως το τζον λεννον.
αλλα δε πειραζει μετα θα ερχομαστε στον ταφο σου( οκ εχει γινει πολυ μακαβριο) και θα κανουμε γκραφιτι ο νταουνχιλ ζει και τετοια και θα μαζευομαστε με κιθαρες και θα τραγουδαμε τραγουδια της παρεας.

επισης ειναι οντως ανησυχητικο οτι συναναστρεφεσαι υπερβολικα με τανιλοκολοκυθια. προσεχε νεε μου.

εμενα η χειροτερη μου διαφημιση απο τα παιδικα χρονια ηταν αυτη που ελεγε "ανοιξε ενα απελια" τραγουδιστα.

Downhill.... said...

@ Lex -
1. Το λατρεύεις όμως???
2. Βασικά βρήκα μιά "One Time Offer" στην Ταϋλάνδη για μεταμοσχεύσεις εγκεφάλων και μιάς και δεν είχα πολλά λεφτά έβαλα ό,τι πιό φτηνό κυκλοφορούσε στην αγορά. Για 3,25€ έβαλα εγκέφαλο και παρεγκεφαλίδα μακρύπόδαρου ιγκουάνα απο τις αζόρες συνδυασμένο με ιππόκαμπο μαύρης Βολιβιανής κατσαρίδας...Ως εκ τούτου η σκέψη σου αποδεικνύεται πολύπλοκη και ο εγκέφαλός μου αδυνατεί να την επεξεργαστει... επεξεργαστεί... επεξεργαστεί...

3. Ξέρω ξέρω... "Μαααααυρηηηη, Μαααααυυυρηηηη... σαν καμμένη γη...."

4. ΧΑΧΑΧΑΑ... ο συνδιασμός "Έλληνες Αθλητές+Έλληνες διαφημηστές" σκοτώνει...

Θυμάσαι τον Γκάλη που έλεγε "ΠΙΝΩ ΜΙΛΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!"???

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

@ Fight - Φίλε σε ευχαριστώ πολύ αλλά (φωνή beatles) "GET BACK, GET BAAACK, GET BACK TO WHERE YOU ONCE BELONGED"... GO OON, GO OOON!!!

Όσο για τον Λούθορ επειδή τον ψιλιάστηκα τί άτομο είναι,έχω ήδη πάρει τα μέτρα μου (επισκέφθηκα χθές τον πλησιέστερο νεκροθάυτη). Εχω ετοιμάσει, λοιπόν, έναν ιο με την ονομασία "χελώνα palermo" ο οποίος είναι σχεδιασμένος να ενεργοποιηθεί άν ο blogger lex με πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη του Αιγαίου Πελάγους, εξαπολύοντας χιλιάδες μικρά ηλεκτρονικά χελωνάκια στο blog του (σε στύλ pac man) με μοναδικό σκοπό να καταβροχθίσουν ένα ένα τα πονήματά του... Επίσης θα δώσω νέο ορισμό στο σπάμινγκ κατακλύζοντας το σπίτι του με αληθινή αλληλογραφία θάβοντας τον κάτω απο τόνους φακέλων. (Αλληλογραφία θα παραδίδεται ταυτόχρονα με ελικόπτερα, φορτηγά και Πακιστανούς ταχυδρόμους).

Για το τρίδυμο λαχνό Τανίλα,κολοκύθι,σάτυα...Ξέρω ξέρω... "Μαααααυρηηηη, Μαααααυυυρηηηη... σαν καμμένη γη...."

"Θυμάσαι στην Μονεμβασιά..." (αυτή ήταν???)

Anonymous said...

Κατωπλαγιά είσαι ο μπλόκερ που άλλαξες τα δεδομένα του νετ, έφερες τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο και εκτίναξες τις τιμές στα ύψη. Για ανταμοιβή θα σου χαρίσω όλο μου το σακούλι με τα τυρογαριδάκια και τα φουντούνια.

Κολοκύθι said...

Κάτσε γιατί κάτι ξέχασα.

Κολοκύθι said...

οκ!

Πίσω απ' το χαμόγελό σου ακολουθούνε τύψεις
την ενοχή σου δεν μπορείς να την καλύψεις
κρύβεις λόγια από μένα που σε έχω αγαπήσει
τη νύχτα αυτή κι οι δυο την έχουμε πατήσει

Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα
και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο πόντο
κι άμα θα βρω δακτυλικά αποτυπώματα
θα πει πως πήγε η αγάπη μας στον βρόντο

Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα
και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο πόντο
κι άμα θα βρω δακτυλικά αποτυπώματα
θα πει πως πήγε η αγάπη μας στον βρόντο

Να να να να να να να να να να να
να να να να να να να να να να να να

Πίσω απ' το χαμόγελό σου ακολουθεί το ψέμα
εγώ σε ξέρω πιο καλά απ' τον καθένα
κρύβεις λόγια από μένα δε θέλεις να μιλήσεις
μην προσπαθείς τώρα με δάκρυα να με πείσεις

(χρηστος δαντης)

kabamaru said...

wraio post anamenw me agwnia tin sinexeia

kabamaru said...

(den katalavainw tipota ap osa grafeis tis teleutaies meres)

satya said...

Αυτό το σπρέι πιπεριού προκαλεί και φτέρνισμα? Βαριέμαι στη δουλειά σήμερα, θέλω με κάτι να παίξω!!!