Monday, February 26, 2007

Disclosure....

Πιστεύετε οτι το Δωδεκάθεο είναι έγκυρη θρησκεία?

-Ναί πιστεύω οτι είναι θρησκεία με βαθιές ρίζες ακλόνητες και διαχρονικές αξίες
-Ναι, πιστεύω οτι οι παραδόσεις πρέπει να διατηρούνται
-Όχι, νομιζω οτι είστε σχησματικός και αιρετικός
-Όχι γιατί ανέβηκα πέρσυ στον Όλυμπο και δεν έιδα τίποτα
-Πιστεύω εις Εναν Θεόν Downhill παντοκράτορα
-Νομίζω οτι η Ιερά Εξέταση άφησε κάποια δουλειά μισοτελειωμένη
-Πιστεύω οτι δεν παίρνετε ολα σας τα χάπια...
-Οι Μορμόνες είναι πιό σωστοί στις απόψεις τους
-Δεν ξέρω δεν απαντώ




Όποιος ενδιαφέρεται να δεί περισσότερες γραφικότητες...
http://downhill.fotopic.net/c1214365.html

Η γραφικότητα παρέσυρε και άλλα θύματα στον διασυρμό
ο κλάδος ελιάς
ο το κορδονάκι στο παπούτσι
το φρύδι βαμβάκι στερεωμένο με ζελέ
τα μούσια
και η τραγικοτητα της κατάστασης ανήκουν στον downhill....

12 comments:

Tanila said...

OK. ΔΕΝ είσαι τσίρκουλο.
Είσαι βλαμμένο τσίρκουλο. Αν υποθέσω ότι είσαι συμμετέχεις στη φωτό.

mithrandir said...

Downhill me autes tis fotos ektithesai/ diasuresai.
Kaneis pia den tha parei sta sobara to paparise

Anonymous said...

καλε εσυ εχεις τρελο γελιο
χαχαχαχαχα
πολυ πλακα
ποιος εισαι ο αριστερα ή ο δεξια?
(ερωτηση με υποψια πολιτικης εκθεσης)

kabamaru said...

Telika eisai frikio!!!!

Κολοκύθι said...

Πολύ ωραία αυτή η εφέυρεση με τη παντόφλα-μιτσούκο-σανδάλι.Αυτή η στίβα με τα ρούχα δεξιά τι ρόλο έπαιζε στο στόρυ? Ακατάστατοι.

Υπογραφή: η σπαστικιά

Downhill.... said...

@Tanila - Oh yes...και όχι μόνο συμμετέχω αλλά διατηρώ και τα πνευματικά δικαιώματα...

@Mithrandir - Είναι προφανές αγαπητέ μίθρα οτι το παπαραϊζ έχει επιρροές απο την αρχαιότητα και το αθάνατο πνεύμα των κλασσικών φιλοσόφων. Αυτή η αποκλειστική φωτογραφία βρέθηκε μεταξύ άλλων στο νεοανακαλυφθέν θέατρο των Αχαρνών. Για να την αποκτήσω πλήρωσα αδρά τον σκοτεινό νίντζα Καμπαμαρού (υπογράφοντας συμβόλαιο "θετικών σχολίων" για 15 χρόνια) να εισχωρήσει στον αρχαιολογικό χώρο, να παρακάμψει όλα τα συστήματα ασφαλείας και να ανακτήσει αυτό που τόσα χρόνια θεωρούσα χαμένο...

@Αδελφή fighback - Είμαι όπως κοιτάς την φωτογραφία στα δεξία, ενώ δεν θα με πείραζε και να ήμουν αριστερά. Πολιτικά συγκαταλέγομαι στην μερίδα των αναποφάσιστων.

@Kabamaru - "Τελικά"?? Δηλαδή... "Αρχικά" τι ήμουνα? (Μία παξιμαδοκλέφτρα???)

@Κολοκύθι - You just hit the spot! Αυτή η στοίβα ρούχων τοποθετήθηκε επιμελώς εκεί για να δώσει τροφή σε σχόλια...Ψάχναμε ένα τρόπο για να προκαλέσουμε...Βρισκόμασταν σε αδιέξοδο...Θέλαμε να δώσουμε στον θεατή να καταλάβει οτι παρόλη την απλότητα της εξωτερικής εμφάνισης που μας χαρακτηρίζει, στην πραγματικότητα είμαστε ακατάστατοι και γελίοι ανθρωπάκοι...Έτσι ο φωτογράφος, μήν έχοντας άλλο τρόπο να το επιτύχει, σκαρφίστηκε την τοποθέτηση των ασιδέρωτων στον καναπέ, αφού πρώτα σιδερωθούν ώστε να υπάρχει έκδηλη η αντίφαση της ψυχοσύνθεσης των πρωταγωνιστών. Επίσης η τηλεόραση είναι αναμένη αλλά το πρόγραμα δέν φαίνεται ώστε να δηλώσει την κρυμμένη πλευρά της ψυχολογίας μας που προσπαθούμε εναγωνίως να κρύψουμε στις καθημερινές μας συναναστροφές. Το κερί με το ματσάκι κλαδιών στα αριστερά δηλώνει την επιστροφή στην φύση και τις βαθιές οικολογικές ανησυχίες μας. Τέλος, το κοκκινοκιτρινοωχρό χρώμα της κουρτίνας, υποδηλώνει τις αλληλοκαλυπτώμενες σχέσεις μίσους, έντασης, και πάθους που χαρακτηρίζει του κουαρτέτο... Τα αλουμίνια έίναι μία προσφορά της alusystem και δεν σημαίνουν τίποτα. Απλά τα πήραμε "χοντρά" για διαφημιστικούς σκοπούς.
Η αλήθεια είναι οτι τα "σημεία ενδιαφέροντος" είναι τόσο έντονα που πραγματικά απορώ με τους υπόλοιπους αναγνώστες που επικεντρώθηκαν στα ασήμαντα στοιχεία στο κέντρο του κάδρου...

satya said...

Δε σε βλέπω να αποκαλύπτεις τί έγινε μετά, όταν σου έπεσε το σεντόνι. Για πε, για πε, που πας να μου ξεφύγεις παλιολαμόγιο!!!!

Κολοκύθι said...

Παντώς ρε παιδιά εμένα για θεοί του Ολύμπου δε μου κάνουν.Κάτι σε μπαρμπα στρουμφ παρανυφάκια μου βγαίνει.

kabamaru said...

xaxax kalore kolokuthi!

DrStein said...

Πιστεύω στον καταμερισμό της εργασίας. Ένας Θεός δεν (προλαβαίνει να) κάνει τίποτα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.

..αγγελόσκονη.. said...

υποκλίνομαι στην σαγιονάρα!!!ευτυχώς υπήρχε αυτή και έσωσε κάπως την κατάσταση!! :)

Downhill.... said...

@Satya - ... .... .... .. . .. . .... .. .. ... ---.. . .. . . ---.. .. . -. -.- ..... - . . -. - (απάντηση σε σήματα μόρς για να μήν το κόψει η λογοκρισία)

@Κολοκύθι - ΧΑΧΑ! Το μάτι του καλλιτέχνη κρίνει το αποτέλεσμα απο όποια οπτική πλευρά του αρέσει...Η εικονοποίηση του "τραβεστί μπαραμπαστρούμφ παρανυφάκι", άν και δυσχερής καθότι οι παιδικές μου ευαισθησίες διαμαρτύρονται, καταχωρείται στα μελλοντικά "υπόψιν"...

@Kabamaru - Συμφωνώ μαζί σου...(Μάλλον. Μπορεί! Πιθανόν...Ισως τείνω προς την θετική αποδοχή του αρνητικού συγκαταβατισμού...θα δούμε...)
Αλλά κοιτα να σου πώ...σταμάτα να μου κάνεις πουτάνα τα κόμμεντ...δεν φτάνει που γράφεις στα δικά σου ολόκληρα κατεβατά και κάνεις "chating" έρχεσαι και εδώ για να προκαλέσεις αναταραχές? Δεν ξέρω πως την έχεις δεί τώρα τελευταία...σε τί φάση είσαι?

@Dr Stein - Ναι με τόσα μπλόγκ που εχει να διαβάσει...

@Αγγελόσκονη - Έκανε πάταγο η σαγιονάρα...Όλοι οι επιφανείς οίκοι μόδας του εξωτερικού ζητάνε αποκλειστικότητα της ιδέας...Φέτος στην Μύκονο θα φορεθεί πολύ...