Thursday, May 31, 2007


4 comments:

Anonymous said...

«[...]
[Θανασης]Γι΄αυτό ταιριάζουμε ρε! Γιατί έχουμε τα ίδια πρότυπα! Ψήνεσαι να τον σκοτώσουμε τον deuced για να τον κάνουμε ιδέα;
[Μανος]Κουμπάρε θα συμφωνήσω ακόμη μια φορά. Θα του φτιάξουμε κι αλλο το προφίλ, θα του φτιάξουμε λίγο το γένι, θα χρεώσουμε στην CIA την εξαφάνισή του, και θα γίνουμε κι οι 2 Κάστρο. Εγώ ο Κα κι εσύ ο Στρό. Μόνο να σκεφτείς πόσα μπλουζάκια με τη μούρη του θα πουλήσουμε... είναι τρομακτικό το νούμερο. Όχι ο ίδιος. το νούμερο των πωλήσεων εννοω.
[Θανασης]Γιατί να είμαι εγώ ο Στρό; Αφού είμαι και μεγαλύτερος. Για το γένι την έψαξα -δε γίνεται καθότι τυγχάνει σπανός (όχι Γιάννης, από το άλλο). Λοιπόν, τον σκοτώνουμε, τον κάνουμε ιδέα κι αν πάρουμε τ΄αρχίδια μας από πωλήσεις τα ρίχνουμε στην άτιμη την αμερικάνικη προπαγάνδα που κυνηγάει τους αγωνιστές ακόμα και μετά θάνατον. Γράφω και 15 σεντόνια, και καλά τα ανέκδοτα ημερολόγια του deuced -δεν μπορεί, όλο και κανένας Μαραθιάς θα τσιμπήσει!
[Μανος]Μ' αρέσει.
Οκ. Θα είσαι ο Κα θα είμαι ο Στρο, Δίδυμο α λα Βλαδίμηρος και Εστραγκόν, Σόλων και Λουκάς κλπ κλπ.
Για το γένι έχουμε λύση. Θα πάμε εκεί που έκανε την εμφύτευση ο Παπακωνσταντίνου.
Το συμπέρασμα είναι ότι με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, θα χεστούμε στο τάληρο μάγκα μου.
Τ' αρπάζουμε και την κάνουμε για το νησί.
Εκτός αν μείνουμε εδώ και τρώμε επ άπειρον...Και με την δημοσιότητα που θα πέσει;
Μέχρι βουλευτές μας βλέπω.
[Θανασης]"Και κότερο -γιατί όχι και κότερο; Δηλαδή καλύτεροι από μας είναι οι άλλοι που έχουν κότερο; Ε, Φανούλα;"
[...]
[Θανασης]Με έπιασες όμως ρε γαμώτο με τον deuced! Πως το κατάφερες; Τι έξυπνος που είσαι! Εντάξει, θα το παραδεχτώ -ο deuced δεν υπάρχει! Είναι πλάσμα της φαντασίας μου και τον χρησιμοποιώ για να μανιπουλάρω τον κόσμο. Υποκλίνομαι στην εξυπνάδα σου!
[...]
[Μιχαλης]Τώρα βέβαια που εμείς είμαστε το ίδιο πρόσωπο, δηλαδή εσύ είσαι εγώ κι εγώ εσύ, αύριο που θα τα πίνουμε να δω ποιός θα πλερώσει! Εγώ που είμαι εσύ ή εσύ που είμαι εγώ?
[Θανασης]Δεν κατάλαβες γέρο μου. Εγώ κι εσύ δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο. Σε έχω μεν εφεύρει για να μανιπουλάρω -αλλά εσύ είσαι η Μανταλένα. Κατάλαβες; Βέβαια το πρόβλημα του ποιος θα πληρώσει το βράδυ παραμένει γιατί θα τα πίνουμε όλοι μαζί.
[...]»

mc said...

Get a life, ρε συ.

Anonymous said...

Αυτό το κόμεντ γιατί κυκλοφορησε παράλληλα και στον Λέξ???

και γιατί δεν έχει όνομα?

και τί κάνει σε ένα μπλόγκ που δεν έχει θέμα?

και τί με νοιάζει εμένα πόσες φορές χρειάστηκες για να γινεις πούστης??

------------------

¨Ασε ρε Αμποτάκι μήν ασχολείσαι με τέτοια άτομα...

Downhill.... said...

[ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ...]